Similar sites like kastori.net

kastori.net

kërko punë: konkurse dhe oferta për punësim
kerko pune, portal pune, konkurs per pune, konkurs pune, oferta pune, kosovo, kerkoj pune, gjej pune, dua pune, njoftime pune, vende pune, merrjep pune, pune ne kosove, pune ne prishtine, lyp pune, kosova job, ofroj pune, konkurse, rekrutim, aplikim per pune, vende te lira pune 2021

Categories: Job SearchSites similar to kastori.net - Top 43 kastori.net alternatives

gjejpune.org

gjejpune.org gjejpune.org gjejpune.org                      
gjej pune – gjej pune shpejt
gjej pune - gjej pune shpejt


Semrush Rank: 2,630,252 Facebook ♡: 2,469 Website Worth: $ 700
 Is it similar?   Yes      No

ofertapune.net

ofertapune.net ofertapune.net ofertapune.net                      
oferta pune | oferta per punesim ne kosove
oferta pune ka për qëllim që punëkërkuesve t’iu mundësojë qasje sa më të lehtë në ofertat e fundit të punës.


Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 4,800
 Is it similar?   Yes      No

burimenjerezore.com

burimenjerezore.com burimenjerezore.com burimenjerezore.com                      
burime njerëzore
platforma është shumë e lehtë për tu shfrytëzuar. me më pak se 3 klikime ju mund të kërkonin punën tuaj të preferuar si dhe mund të ngarkoni cv-në e cila me lejen tuaj do tu dërgohet kompanive për të cilat ne jemi duke kryer shërbimin e rekrutimit. platforma është shume e përdorueshme edhe për punëdhënësit ku ata mund të shpallin konkurset për vëndet e lira të punës si dhe mund të përdorin shërbimet e rekrutimit. të gjitha këto në një platformë të vetme.


Moz DA: 10 Moz Rank: 2.1 Facebook ♡: 5,150 Website Worth: $ 1,200
 Is it similar?   Yes      No

ofertasuksesi.com

ofertasuksesi.com ofertasuksesi.com ofertasuksesi.com                      
shpallje falas - oferta suksesi
shpallje falas | patundshmeri | shtepi | banesa | vetura | sherbime


Semrush Rank: 1,127,431 Website Worth: $ 6,200
 Is it similar?   Yes      No

kosovajob.com

kosovajob.com kosovajob.com kosovajob.com                      
kerko vende pune – oferta pune ne kosove - kosovajob.com
pune ne kosove, pune ne prishtine, njoftime pune, lyp pune, punesim, kerkoj pune, shpall konkurs, portal pune, oferta pune, vende pune, recruitment, kosovo


Facebook ♡: 1,157 Website Worth: $ 2,500
 Is it similar?   Yes      No

portalpune.com

portalpune.com portalpune.com portalpune.com                      
portal pune - lider në punësim
portal pune është lider i ballkanit në punësim dhe punëdhënie.


Semrush Rank: 820,717 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 14,800
 Is it similar?   Yes      No

tekafja.al

tekafja.al tekafja.al tekafja.al                      
tekafja - update
te kafja | home


Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

aie.al

aie.al aie.al aie.al                      
aiex
aiex


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

tregukosovar.com

tregukosovar.com tregukosovar.com tregukosovar.com                      
tregukosovar.com - sh*t e blej nga vendi
tregukosovar.com ju mundëson blerjen dhe sh*tjen e gjësendeve të ndryshme në komunen tuaj. ketu mund te gjeni vetura, shtëpi, telefona, kompjutera, prona dhe shumë kategori tjera. nëse keni diçka për të sh*tur, publiko shpalljen tuaj falas! tregukosovar.com allows you to buy and sell of various items in your municipality. here you can find cars, homes, cell phones, computers, real estate and many other categories. if you have something to sell, publish your announcement free!


Semrush Rank: 1,688,030 Facebook ♡: 73 Website Worth: $ 2,700
 Is it similar?   Yes      No

bashkiaklos.gov.al

bashkiaklos.gov.al bashkiaklos.gov.al bashkiaklos.gov.al                      
bashkia klos
bashkia klos


Semrush Rank: 31,154,630 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

shpalljepune.com

shpalljepune.com shpalljepune.com shpalljepune.com                      
shpalljepune
pune ne kosove, pune ne prishtine, njoftime pune, lyp pune, punesim, kerkoj pune, shpall konkurs, portal pune, oferta pune, vende pune, recruitment, kosovo


Semrush Rank: 12,092,746 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

punsohu.eu

punsohu.eu punsohu.eu punsohu.eu                      
portal pune
qëllimi i punsohu.eu është të ndërlidhë ofertën dhe kërkesën në tregun e punës, ashtu që punëkërkuesve t’ju ofrojë mundësitë e lehta dhe të shpejta në gjetjen e vendeve të lira për punësim.


Semrush Rank: 6,508,050 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

mbpzhr-ks.net

mbpzhr-ks.net mbpzhr-ks.net mbpzhr-ks.net                      
ministria e bujqësisë pylltarisë dhe zhvillimit rural
ministria e bujqesise, pylltariseit rural


Website Worth: $ 3,600
 Is it similar?   Yes      No

busulla.com

busulla.com busulla.com busulla.com                      
busulla.com
platforma zyrtare e masht për orientim profesional, edukim dhe këshillim në karrierë.


Semrush Rank: 2,713,224 Facebook ♡: 2,499 Website Worth: $ 1,000
 Is it similar?   Yes      No

ofertapune.com

ofertapune.com ofertapune.com ofertapune.com                      
oferta pune
oferta pune eshte nje online sherbim i dedikuar per punesim dhe karrier ne trojet shqiptare. si webfaqja e pare shqiptare ne bote ofron sherbime falas informim punesimi duke perkrahur dhe njoftuar ne menyre automatike punekerkues dhe punedhenes.


Website Worth: $ 600
 Is it similar?   Yes      No

finderal.com

finderal.com finderal.com finderal.com                      
te gjitha punet ne nje vend | finderal.com
kerko per mundesi punesimi ne shqiperi dhe kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane vende te lira pune ne durres ofroj vende te lira pune vlore njoftime pune ekonomist tirane, kerkoj pune part time ne tirane


Semrush Rank: 933,024 Website Worth: $ 700
 Is it similar?   Yes      No

azhb-ks.net

azhb-ks.net azhb-ks.net azhb-ks.net                      
agjencia për zhvillimin e bujqësisë
agjencia për zhvillimin e bujqësisë


Semrush Rank: 2,311,846 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

prishtinaonline.com

prishtinaonline.com prishtinaonline.com prishtinaonline.com                      
prishtina online - ballina
prishtina, kryeqyteti i dashur i kosovës me shumë tipare të ndryshme. qyteti ku gërshetohen kulturat, popujt dhe zhvillohet një jetë unike. tani me qeverisje të re, tiparet kanë potencial të shëndrrohen në atrakcione, e jeta të bëhet e lakmueshme.


Facebook ♡: 714 Website Worth: $ 900
 Is it similar?   Yes      No

karriera.al

karriera.al karriera.al karriera.al                      
karriera.al
postoni njoftimet tuaja falas në portalin më të suksesshëm.


Semrush Rank: 5,371,553 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 900
 Is it similar?   Yes      No

puna.gov.al

puna.gov.al puna.gov.al puna.gov.al                      
agjencia kombëtare e punësimit dhe aftësive
web site created using create-react-app


Semrush Rank: 3,942,859 Facebook ♡: 65 Website Worth: $ 800
 Is it similar?   Yes      No

spectrumschool.be

spectrumschool.be spectrumschool.be spectrumschool.be                      
your access to this site has been limited by the site owner


Semrush Rank: 11,747,949 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

gjirafa.com

gjirafa.com gjirafa.com gjirafa.com                      
gjirafa - kërko në gjuhën tënde
gjirafa.com është makina e parë dhe më e përparuar kërkimore në gjuhën shqipe, e cila i ofron përdoruesve të saj gjetjen e informatave shqip nga i tërë interneti. përdoruesit kanë mundësi të kërkojnë më shumë se 33 milion ueb faqe shqip nga i tërë interneti, si dhe më shumë se 7000 lajme ditore nga të gjitha portalet shqip të infomimit. gjirafa.com ndër të tjera ofron edhe oraret e autobusëve ndërmjet vendeve në kosovë, maqedoni dhe shqipëri, si dhe parashikimin e mot*t për qytetet kryesore. gjirafa.com, “kërko në gjuhën tënded”.


Moz DA: 41 Moz Rank: 4.2 Semrush Rank: 164,764 Facebook ♡: 12,311 Website Worth: $ 132,400
 Is it similar?   Yes      No

aku.gov.al

aku.gov.al aku.gov.al aku.gov.al                      
faqe kryesore - autoriteti kombëtar i ushqimit
autoriteti kombëtar i ushqimit


Semrush Rank: 12,159,170 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

kcsfoundation.org

kcsfoundation.org kcsfoundation.org kcsfoundation.org                      
kosovar civil society foundation - ballina


Website Worth: $ 2,100
 Is it similar?   Yes      No

fjalaime.ch

fjalaime.ch fjalaime.ch fjalaime.ch                      
fjalaime! - liria e fjalës së mirë!
shkrime profesionale dhe punime shkencore në fushën e biznesit, informatikës dhe aplikimit të it-së në biznes.


Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

njoftime.al

njoftime.al njoftime.al njoftime.al                      
njoftime.al - merr oferta, mbaro pune!
✔ njoftime.al merr oferta online per shtepi pune makina, shtepi me qera te lira ne tirane apartamente ne sh*tje ne tirane me okazion 2020 shofer makina me keste kerkohet shofer klasi b dua pune 150 mije leke durrs okazion ne don bosko shtepi me qera vlore per familjare


Semrush Rank: 3,878,535 Facebook ♡: 441 Website Worth: $ 2,800
 Is it similar?   Yes      No

duapune.com

duapune.com duapune.com duapune.com                      
duapune.com
duapune.com


Semrush Rank: 1,425,259 Facebook ♡: 5,375 Website Worth: $ 14,500
 Is it similar?   Yes      No

zka-rks.org

zka-rks.org zka-rks.org zka-rks.org                      
zka - zyra kombëtare e auditimit
zyra kombëtare e auditimit


Semrush Rank: 4,853,382 Website Worth: $ 300
 Is it similar?   Yes      No

mzhe-ks.net

mzhe-ks.net mzhe-ks.net mzhe-ks.net                      
mzhe-ks | home page
the home page for mzhe-ks.


Semrush Rank: 4,610,525 Facebook ♡: 3,780 Website Worth: $ 1,800
 Is it similar?   Yes      No

gjyqesori-rks.org

gjyqesori-rks.org gjyqesori-rks.org gjyqesori-rks.org                      
këshilli gjyqësor i kosovës – këshilli gjyqësor i kosovës
këshilli gjyqësor i kosovës - këshilli gjyqësor i kosovës


Semrush Rank: 1,494,304 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

eulex-kosovo.eu

eulex-kosovo.eu eulex-kosovo.eu eulex-kosovo.eu                      
home - eulex - european union rule of law mission in kosovo
eulex, kosovo, european union rule of law mission in kosovo, eu, european union, european union external action


Facebook ♡: 649 Website Worth: $ 22,300
 Is it similar?   Yes      No

drejtesia.gov.al

drejtesia.gov.al drejtesia.gov.al drejtesia.gov.al                      
kryefaqja - ministria e drejtësisë
ministria e drejtësisë, në përputhje me kushtetutën dhe ligjet, ushtron funksione dhe ka në kompetencë hartimin dhe ndjekjen e politikave, përgatitjen...


Semrush Rank: 1,491,524 Website Worth: $ 1,000
 Is it similar?   Yes      No

mod.gov.al

mod.gov.al mod.gov.al mod.gov.al                      Semrush Rank: 2,221,523 Facebook ♡: 1 Website Worth: $ 800
 Is it similar?   Yes      No

atk-ks.org

atk-ks.org atk-ks.org atk-ks.org                      
ballina - administrata tatimore e kosovës
lajmet e fundit lexo të gjitha komunikatë për media - marrëveshje bashkëpunimi mes atk-së dhe bks-së në vazhdën e bashkëpunimit me institucione dhe organizata me interes administrata tatimore e kosovës dhe byroja kosovare e sigurimit, sot kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi, e cila është nënshkruar nga drejtori i përgjithshëm i atk-së ilir murtezaj dhe drejtor ekzekutiv …


Facebook ♡: 47 Website Worth: $ 10,000
 Is it similar?   Yes      No

portavendore.al

portavendore.al portavendore.al portavendore.al                      
home - porta vendore
home - porta vendore


Semrush Rank: 4,174,533 Website Worth: $ 600
 Is it similar?   Yes      No

dap.gov.al

dap.gov.al dap.gov.al dap.gov.al                      
home
departamenti i administrates publike, dap


Semrush Rank: 2,464,336 Website Worth: $ 2,300
 Is it similar?   Yes      No

gjk-ks.org

gjk-ks.org gjk-ks.org gjk-ks.org                      
mirësevini! - constitutional court
gjykata kushtetuese është autoriteti përfundimtar në republikën e kosovës për interpretimin e kushtetutës dhe përputhshmerisë së ligjeve me kushtetutën.


Facebook ♡: 62 Website Worth: $ 2,200
 Is it similar?   Yes      No

njoftime.com

njoftime.com njoftime.com njoftime.com                      
www.njoftime.com
mbi 1 milion lexues | me pak klikime dhe oferta, kerkesa, shpallja, njoftimi juaj publikohet ne internet. provojeni! per me shume kliente nga qyteti juaj e me gjere, ne nje treg sh*tblerje pa kufi...classifieds for jobs, sale in albania


Semrush Rank: 726,932 Facebook ♡: 4,334 Website Worth: $ 39,400
 Is it similar?   Yes      No

institutigap.org

institutigap.org institutigap.org institutigap.org                      
gap
gap - instituti për studime të avancuara


Semrush Rank: 4,589,208 Website Worth: $ 1,300
 Is it similar?   Yes      No

sarandaweb.net

sarandaweb.net sarandaweb.net sarandaweb.net                      
saranda web - gjithçka nga saranda, informacione, turizëm, lajme
gjithçka nga saranda. saranda web tourist information, saranda web info & news, lajme.tv & video live, saranda tek ju nepermjet saranda web


Semrush Rank: 1,861,218 Facebook ♡: 8,499 Website Worth: $ 1,100
 Is it similar?   Yes      No

merrjep.com

merrjep.com merrjep.com merrjep.com                      
shpallje | vetura | makina | njoftime | patundshmëri | celular | kompjutera | punë | merrjep.com
merrjep.com është vendi më i madh për tregti në kosovë. blini artikuj që ju duhen dhe shisni artikuj që nuk ju duhen. shpallje për punë, shërbime, automjete, telefona mobil, kompjuterë, shoping...


Semrush Rank: 71,651 Facebook ♡: 8,148 Website Worth: $ 32,000
 Is it similar?   Yes      No

startfinder.de

startfinder.de startfinder.de startfinder.de                      
frontpage | startfinder
startfinder is intended for people in germany who are considering to return to their country of origin. on startfinder you will find information about work, education and life in different countries.


Semrush Rank: 4,472,693 Facebook ♡: 5,722 Website Worth: $ 200
 Is it similar?   Yes      No

nlb-kos.com

nlb-kos.com nlb-kos.com nlb-kos.com                      
Klientë Privat
NLB Banka, pjesë e grupit më të fuqishëm bankar në rajon NLB Group, është njëra ndër bankat më të suksesshme në Kosovë ku përmes eksperiencës dhe njohurive të gjëra është duke luajtur rol esencial në zhvillimin e sektorit bankar.


Semrush Rank: 1,634,963 Facebook ♡: 2,794 Website Worth: $ 900
 Is it similar?   Yes      No


Suggest Site to this list (kastori.net)
    Please only suggest if the website is similar. We do check suggested websites carefully and only approve if it's completely similar.
We'll never share your email with anyone else. You'll get a confirmation email.
What is sitelike.org?

sitelike.org is a free tool to search and find Similar Websites, alternatives or related to the given site.
It helps you to find similar sites based on keyword overlap and shared audience.
"Similar sites like" first finds the best and top keywords for all websites and rank them.

Some random sites