Similar sites like cdhv.mk

cdhv.mk

централен депозитар за хартии од вредност
централен депозитар за хартии од вредност

Categories: Business

Semrush Rank: 7,685,617 Est. Website Worth: $ 0


Sites similar to cdhv.mk - Top 64 cdhv.mk alternatives

sec.gov.mk

sec.gov.mk sec.gov.mk sec.gov.mk                      
комисија за хартии од вредност
комисијата за хартии од вредност е самостојно и независно регулаторно тело, кое го регулира и контролира работењето со хартии од вредност на територијата на република северна македонија


Facebook ♡: 1 Website Worth: $ 456,800
 Is it similar?   Yes      No

fzc11oktomvri.com.mk

fzc11oktomvri.com.mk fzc11oktomvri.com.mk fzc11oktomvri.com.mk                      
фзц 11 октомври а.д.
фабрика за заварени цевки и профили


Semrush Rank: 3,662,479 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

kbpublikum.com.mk

kbpublikum.com.mk kbpublikum.com.mk kbpublikum.com.mk                      
кб публикум
кб публикум


Semrush Rank: 15,782,317 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

pekabesko.com.mk

pekabesko.com.mk pekabesko.com.mk pekabesko.com.mk                      
пекабеско
пекабеско ад од скопје е компанија која има повеќе од 35 годишна традиција, а е формирана во далечната 1979 година.


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ilirika.mk

ilirika.mk ilirika.mk ilirika.mk                      
domov
domov


Semrush Rank: 10,532,644 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

mse.org.mk

mse.org.mk mse.org.mk mse.org.mk                      
македонска берза ад скопје
macedonian stock exchange


Website Worth: $ 300
 Is it similar?   Yes      No

winnerlife.mk

winnerlife.mk winnerlife.mk winnerlife.mk                      
winner life - вашето животно осигурување
подгответе се за неочекуваните моменти и штедете со животното осигурување на winner life. изберете го совршениот план, според вашите потреби.


Semrush Rank: 12,780,900 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

novakonsalting.mk

novakonsalting.mk novakonsalting.mk novakonsalting.mk                      
novakonsalting
novakonsalting


Semrush Rank: 15,843,583 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

eurostandard.mk

eurostandard.mk eurostandard.mk eurostandard.mk                      Semrush Rank: 8,176,239 Website Worth: $ 500
 Is it similar?   Yes      No

generali-investments.mk

generali-investments.mk generali-investments.mk generali-investments.mk                      
генерали инвестментс ад скопје
ð“ðµð½ðµñ€ð°ð»ð¸ ð˜ð½ð²ðµññ‚ð¼ðµð½ñ‚ñ ðð” ð¡ðºð¾ð¿ñ˜ðµ


Semrush Rank: 5,911,350 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

xn--90awbn.xn--d1alf

xn--90awbn.xn--d1alf нбрм.мкд xn--90awbn.xn--d1alf                      
македонски - почетна
web страната на нбрм содржи податоци и информации за монетарната политика, банкарскиот систем, банкарската супервизија и регулатива, финансиската стабилност, истражува~ката работа, платните системи, финансиските пазари, македонските пари, нузматиката и др.


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

wvpfondovi.mk

wvpfondovi.mk wvpfondovi.mk wvpfondovi.mk                      
почетна - wvp fund management
почетна - wvp fund management


Semrush Rank: 4,439,624 Website Worth: $ 1,100
 Is it similar?   Yes      No

granit.com.mk

granit.com.mk granit.com.mk granit.com.mk                      
гранит – granit
granit


Facebook ♡: 4 Website Worth: $ 2,500
 Is it similar?   Yes      No

iorrm.org.mk

iorrm.org.mk iorrm.org.mk iorrm.org.mk                      
иоррм
иоррм


Semrush Rank: 7,114,388 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

seinet.com.mk

seinet.com.mk seinet.com.mk seinet.com.mk                      
sei net v2
sei net v2


Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 264,600
 Is it similar?   Yes      No

sparkasse.mk

sparkasse.mk sparkasse.mk sparkasse.mk                      
шпаркасе банка македонија ад скопје овозможува широка понуда на банкарски производи и услуги наменети за поддршка, развој, финансирање на физички и правни лица.
производи и услуги за физички лица - шпаркасе банка


Facebook ♡: 536 Website Worth: $ 7,900
 Is it similar?   Yes      No

triglavpenzisko.mk

triglavpenzisko.mk triglavpenzisko.mk triglavpenzisko.mk                      
triglav osiguranje
дома - триглав пензиско друштво ад скопје


Semrush Rank: 7,085,818 Facebook ♡: 1 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

mse.mk

mse.mk mse.mk mse.mk                      
македонска берза ад скопје
macedonian stock exchange


Semrush Rank: 1,347,719 Facebook ♡: 722 Website Worth: $ 6,200
 Is it similar?   Yes      No

uniqa.mk

uniqa.mk uniqa.mk uniqa.mk                      
uniqa uniqa осигурување


Facebook ♡: 13 Website Worth: $ 22,200
 Is it similar?   Yes      No

usje.com.mk

usje.com.mk usje.com.mk usje.com.mk                      Semrush Rank: 4,601,255 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

grawe.mk

grawe.mk grawe.mk grawe.mk                      
grawe macedonia
grawe macedonia


Semrush Rank: 9,084,296 Facebook ♡: 237 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

makstil.com

makstil.com makstil.com makstil.com                      
| makstil
makstil is a regional leader in production of hot rolled heavy plates.


Facebook ♡: 1 Website Worth: $ 1,427,200
 Is it similar?   Yes      No

vodovod-prilep.mk

vodovod-prilep.mk vodovod-prilep.mk vodovod-prilep.mk                      
водовод и канализација – јкп „водовод и канализација“ – прилеп
водовод и канализација - јкп „водовод и канализација“ - прилеп


Semrush Rank: 32,729,314 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

sunr.mk

sunr.mk sunr.mk sunr.mk                      
сунр – совет за унапредување и надрзор на ревизија
сунр - совет за унапредување и надрзор на ревизија


Semrush Rank: 10,105,041 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

stb.com.mk

stb.com.mk stb.com.mk stb.com.mk                      
на ваша страна
дома


Semrush Rank: 609,309 Facebook ♡: 11 Website Worth: $ 25,500
 Is it similar?   Yes      No

fulm.com.mk

fulm.com.mk fulm.com.mk fulm.com.mk                      
фулм - фулм
фулм - фулм


Semrush Rank: 4,479,356 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

sos.org.mk

sos.org.mk sos.org.mk sos.org.mk                      
сос детско село македонија | ниту едно дете не треба да расте само
сос детско село во македонија веќе 20 години се грижи за деца и семејства во социјален ризик. биди и' ти сос пријател


Semrush Rank: 10,953,272 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

triglav.mk

triglav.mk triglav.mk triglav.mk                      
почетна - триглав осигурување ад
почетна - триглав осигурување ад


Semrush Rank: 2,891,143 Website Worth: $ 1,400
 Is it similar?   Yes      No

pari.com.mk

pari.com.mk pari.com.mk pari.com.mk                      
дома - pari.com.mk
е специјализиран портал за финансии чијашто цел е објавување на квалитетна содржина фокусирана на теми за пари, бизнис и лични финанси, како и на анализи поврзани со банки


Semrush Rank: 8,946,184 Facebook ♡: 2,707 Website Worth: $ 8,000
 Is it similar?   Yes      No

dejure.mk

dejure.mk dejure.mk dejure.mk                      
дејуре, платформа за консолидирање на закони.
ð”ðµñ˜ñƒñ€ðµ, ð¿ð»ð°ñ‚ñ„ð¾ñ€ð¼ð° ð·ð° ðºð¾ð½ñð¾ð»ð¸ð´ð¸ñ€ð°ñšðµ ð½ð° ð·ð°ðºð¾ð½ð¸.


Semrush Rank: 7,202,692 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

bjn.gov.mk

bjn.gov.mk bjn.gov.mk bjn.gov.mk                      
биро за јавни набавки
биро за јавни набавки


Semrush Rank: 4,277,480 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

aek.mk

aek.mk aek.mk aek.mk                      
дома - агенција за електронски комуникации


Semrush Rank: 10,931,744 Facebook ♡: 78 Website Worth: $ 200
 Is it similar?   Yes      No

pcb.mk

pcb.mk pcb.mk pcb.mk                      
почетна | procredit bank
почетна | procredit bank


Semrush Rank: 2,393,359 Website Worth: $ 1,600
 Is it similar?   Yes      No

ener.gov.mk

ener.gov.mk ener.gov.mk ener.gov.mk                      Semrush Rank: 6,441,788 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

roads.org.mk

roads.org.mk roads.org.mk roads.org.mk                      
фонд за магистрални и регионалени патишта на република македонија
фонд за магистрални и регионалени патишта на република македонија


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

nbrm.mk

nbrm.mk nbrm.mk nbrm.mk                      
македонски - почетна
web страната на нбрм содржи податоци и информации за монетарната политика, банкарскиот систем, банкарската супервизија и регулатива, финансиската стабилност, истражува~ката работа, платните системи, финансиските пазари, македонските пари, нузматиката и др.


Facebook ♡: 10 Website Worth: $ 652,400
 Is it similar?   Yes      No

crm.com.mk

crm.com.mk crm.com.mk crm.com.mk                      
central registry of north macedonia
central registry of north macedonia


Semrush Rank: 3,454,033 Website Worth: $ 4,700
 Is it similar?   Yes      No

stbbt.mk

stbbt.mk stbbt.mk stbbt.mk                      Semrush Rank: 2,046,982 Website Worth: $ 200
 Is it similar?   Yes      No

ohridskabanka.mk

ohridskabanka.mk ohridskabanka.mk ohridskabanka.mk                      
охридска банка ад скопје
охридска банка ад скопје е универзална банкарска институција со шестдецениско искуство која нуди широк спектар на банкарски услуги во земјата и во странство.


Semrush Rank: 1,682,505 Website Worth: $ 1,000
 Is it similar?   Yes      No

biznisregulativa.mk

biznisregulativa.mk biznisregulativa.mk biznisregulativa.mk                      
партнерство за подобра бизнис регулатива
агрегатниот интернет портал biznisregulativa.mk е производ на проектот на усаид „партнерство за подобра бизнис регулатива“, имплементиран од епи центар интернационал во соработка со четирите стопански комори од македонија.


Semrush Rank: 13,289,120 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

dzlp.mk

dzlp.mk dzlp.mk dzlp.mk                      
вести од дзлп | агенција за заштита на личните податоци
вести од дзлп | дирекција за заштита на личните податоци


Facebook ♡: 10 Website Worth: $ 124,000
 Is it similar?   Yes      No

finance.gov.mk

finance.gov.mk finance.gov.mk finance.gov.mk                      
министерство за финансии
министерство за финансии


Website Worth: $ 10,200
 Is it similar?   Yes      No

customs.gov.mk

customs.gov.mk customs.gov.mk customs.gov.mk                      
почетна
царинска управа на република македонија


Facebook ♡: 4 Website Worth: $ 8,000
 Is it similar?   Yes      No

biznisinfo.mk

biznisinfo.mk biznisinfo.mk biznisinfo.mk                      
почетна - бизнис инфо
почетна - бизнис инфо


Semrush Rank: 9,430,146 Website Worth: $ 1,300
 Is it similar?   Yes      No

ustavensud.mk

ustavensud.mk ustavensud.mk ustavensud.mk                      
ustavensudmk – уставен суд на република северна македонија


Facebook ♡: 37 Website Worth: $ 6,400
 Is it similar?   Yes      No

healthrights.mk

healthrights.mk healthrights.mk healthrights.mk                      
healthrights.mk - човекови права во здравствената заштита
човекови права во здравствена заштита


Facebook ♡: 5 Website Worth: $ 34,600
 Is it similar?   Yes      No

avmu.mk

avmu.mk avmu.mk avmu.mk                      
агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги


Semrush Rank: 6,697,348 Website Worth: $ 1,900
 Is it similar?   Yes      No

kb.com.mk

kb.com.mk kb.com.mk kb.com.mk                      
комерцијална банка ад скопје
универзална македонска банка која нуди услуги за правни и физички лица: штедни депозити, кредити, банкарски картички (mаstercard, maestro, visa, visa electron, visa gold), денарски платен промет, платен промет со странство, документарно работење (дознаки, акредитиви, гаранции), девизен пазар (купопродажба на странски платежни средства), купопрoдажба на хартии од вредност, инвестициско банкарство итн.


Facebook ♡: 32 Website Worth: $ 7,800
 Is it similar?   Yes      No

economy.gov.mk

economy.gov.mk economy.gov.mk economy.gov.mk                      
министерство за економија
министерство за економија на република македонија


Facebook ♡: 15 Website Worth: $ 657,000
 Is it similar?   Yes      No

uslugi.gov.mk

uslugi.gov.mk uslugi.gov.mk uslugi.gov.mk                      
uslugi.gov.mk - почетна
uslugi.gov.mk - почетна


Semrush Rank: 7,723,260 Facebook ♡: 5 Website Worth: $ 3,900
 Is it similar?   Yes      No

eccfp.edu.mk

eccfp.edu.mk eccfp.edu.mk eccfp.edu.mk                      
економски факултет-прилеп


Semrush Rank: 12,242,616 Facebook ♡: 4 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

anicazna.com

anicazna.com anicazna.com anicazna.com                      
seecapitalmarkets.com
seecapitalmarkets - financial informations about money, capital markets, money markets, stocks, shares, bonds, indexes, investment funds, forex, cryptocurrencies, bitcoin, interest rates, commodities, oil, petrol, fuel, gold, silver, zse, ljse, bse, blse, sase, mnse, mse, technical an*lysis, fundamental an*lysis, ht, rivp, adrs, ernt, zb, mais, zaba, pbz, krka, alkaloid


Website Worth: $ 3,100
 Is it similar?   Yes      No

alkaloid.com.mk

alkaloid.com.mk alkaloid.com.mk alkaloid.com.mk                      
alkaloid ad skopje
alkaloid ad skopje is a company which is operating in the field of manufacturing drugs, cosmetic and chemical products and processing botanical raw materials.


Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 1,800
 Is it similar?   Yes      No

rafajlovski.com.mk

rafajlovski.com.mk rafajlovski.com.mk rafajlovski.com.mk                      
рафајловски консалтинг - почетна
рафајловски- консалтинг и ревизија


Semrush Rank: 7,430,076 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

mhc.org.mk

mhc.org.mk mhc.org.mk mhc.org.mk                      
хелсиншки комитет за човекови права - визијата на хелсиншкиот комитет за човекови права е општество во кое сите луѓе ги уживаат и практикуваат нивните основни права и слободи и имаат заштита во случај на нивно прекршување или ограничување. : хелсиншки комитет за човекови права
визијата на хелсиншкиот комитет за човекови права е општество во кое сите луѓе ги уживаат и практикуваат нивните основни права и слободи и имаат заштита во случај на нивно прекршување или ограничување.


Semrush Rank: 13,828,144 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

katastar.gov.mk

katastar.gov.mk katastar.gov.mk katastar.gov.mk                      
агенција за катастар на недвижности – република северна македонија
агенција за катастар на недвижности на република македонија


Facebook ♡: 9 Website Worth: $ 901,600
 Is it similar?   Yes      No

msfi.com.mk

msfi.com.mk msfi.com.mk msfi.com.mk                      Semrush Rank: 5,828,508 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

nlb.mk

nlb.mk nlb.mk nlb.mk                      
nlb.mk
nlb банка


Semrush Rank: 547,977 Website Worth: $ 9,700
 Is it similar?   Yes      No

dzr.mk

dzr.mk dzr.mk dzr.mk                      
почетна | државен завод за ревизија


Semrush Rank: 6,258,155 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

nkrm.org.mk

nkrm.org.mk nkrm.org.mk nkrm.org.mk                      
нотарска комора на република македонија
нотарска комора на република македонија


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

isos.com.mk

isos.com.mk isos.com.mk isos.com.mk                      
isos.com.mk
isos


Semrush Rank: 5,737,607 Facebook ♡: 136 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

guaranteefund.org

guaranteefund.org guaranteefund.org guaranteefund.org                      
начало - гаранционен фонд
гаранционният фонд има предмет на дейност извършване на плащания на обезщетения по задължителните застраховки “гражданска отговорност” на автомобилистите и “злополука” на пътниците в обществения транспорт.


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

bankarstvo.mk

bankarstvo.mk bankarstvo.mk bankarstvo.mk                      
дома - банкарство
банкарство.мк претставува нов веб портал кој функционира на пазарот, обезбедувајќи на своите читатели информации поврзани со банки и останати финансиски институции.


Website Worth: $ 500
 Is it similar?   Yes      No

club200.mk

club200.mk club200.mk club200.mk                      
Клуб 200 - Клуб 200
Почетна - Клуб 200


Semrush Rank: 9,371,524 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No


Suggest Site to this list (cdhv.mk)
    Please only suggest if the website is similar. We do check suggested websites carefully and only approve if it's completely similar.
We'll never share your email with anyone else. You'll get a confirmation email.
What is sitelike.org?

sitelike.org is a free tool to search and find Similar Websites, alternatives or related to the given site.
It helps you to find similar sites based on keyword overlap and shared audience.
"Similar sites like" first finds the best and top keywords for all websites and rank them.

Some random sites