Similar sites like ohrid.gov.mk

ohrid.gov.mk

добредојдовте на веб-страницата на општина охрид
добредојдовте на веб-страницата на општина охрид

Categories: Government/MilitarySites similar to ohrid.gov.mk - Top 77 ohrid.gov.mk alternatives

webohrid.com

webohrid.com webohrid.com webohrid.com                      
webohrid • вашиот објективен прозорец
вашиот објективен прозорец


Facebook ♡: 11 Website Worth: $ 3,100
 Is it similar?   Yes      No

ohridnews.com

ohridnews.com ohridnews.com ohridnews.com                      
информирај се - ohridnews
прв независен информативен портал во македонија. од час во час следете ги најновите вести од охрид, земјата и светот и информирајте се за случувањата од политиката, спортот, забавата, културата, туризмот... одговорно и проверено!


Facebook ♡: 130 Website Worth: $ 22,800
 Is it similar?   Yes      No

ohrid1.com

ohrid1.com ohrid1.com ohrid1.com                      
почетна - охрид 1
ohrid, ðžñ…ñ€ð¸ð´, ðžñ…ñ€ð¸ð´ 1, ohrid1, ohrid 1, news, ð²ðµññ‚ð¸, mega star ð—ð°ð±ð°ð²ðµð½ ðÿð¾ñ€ñ‚ð°ð» ohrid macedonia, ðœðµð³ð° ð¡ñ‚ð°ñ€, skandal.com.mk, ohridmagazin.mk, novosti, ð½ð¾ð²ð¾ññ‚ð¸, ññ‚ð¾ñ€ð¸ð¸, ð·ð°ð±ð°ð²ð°, news, ðžñ…ñ€ð¸ð´, ðœð°ðºðµð´ð¾ð½ð¸ñ˜ð°, news,


Website Worth: $ 2,100
 Is it similar?   Yes      No

tvm.mk

tvm.mk tvm.mk tvm.mk                      
home | телевизија твм
повеќеамбасадорот на израел во посета на охрид


Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

ohridnet.com

ohridnet.com ohridnet.com ohridnet.com                      
охриднет - почетна
ohridnet informativen portal


Facebook ♡: 3 Website Worth: $ 10,000
 Is it similar?   Yes      No

vodovod-ohrid.com.mk

vodovod-ohrid.com.mk vodovod-ohrid.com.mk vodovod-ohrid.com.mk                      
добредојдовте на веб-сајтот на охридски водовод
добредојдовте на веб-сајтот на охридски водовод


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohrid24.mk

ohrid24.mk ohrid24.mk ohrid24.mk                      
охрид24
охрид24


Semrush Rank: 5,794,439 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

moepp.gov.mk

moepp.gov.mk moepp.gov.mk moepp.gov.mk                      
мжспп | moepp.gov.mk
министерство за животна средина и просторно планирање


Facebook ♡: 2 Website Worth: $ 9,100
 Is it similar?   Yes      No

resen.gov.mk

resen.gov.mk resen.gov.mk resen.gov.mk                      
општина ресен - општина ресен
општина ресен - општина ресен


Semrush Rank: 24,683,303 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohridpress.com.mk

ohridpress.com.mk ohridpress.com.mk ohridpress.com.mk                      
почетна - ohridpress - брзо, точно, проверено... се за охрид
зелената агенда на дуи на терен: груби и мерко ќе ги проверуваат платформите 14 јуни 2021 укинување на полицискиот час, да нема ограничување за гости на свадби предлага комисијата за заразни болести 14 јуни 2021 охриѓани го слават светиот свештеномаченик еразмо охридски чудотворец 14 јуни 2021 финална планирачка конференција на nato еадрцц и цук вежбата […]


Semrush Rank: 6,630,954 Website Worth: $ 500
 Is it similar?   Yes      No

karpos.gov.mk

karpos.gov.mk karpos.gov.mk karpos.gov.mk                      
почетна - karpos.gov.mk
karpos.gov.mk


Semrush Rank: 50,771,806 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohridmagazine.com

ohridmagazine.com ohridmagazine.com ohridmagazine.com                      
ohrid magazine
ohrid magazine е прв интернет водич низ охрид и охридскиот регион. секогаш прочитајте ги потребните информации за градот охрид, атракциите во него, местата кои може да ги посетите, и забавата која градот ја нуди. тука може да пронајдете информации кои не се достапни во други водичи низ градот.


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

evodovod-ohrid.com.mk

evodovod-ohrid.com.mk evodovod-ohrid.com.mk evodovod-ohrid.com.mk                      

luca 2013 enterprise resource planning software


Semrush Rank: 54,719,466 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

javnaadministracija.mk

javnaadministracija.mk javnaadministracija.mk javnaadministracija.mk                      
home - јавна администрација
javnaadministracija.mk - javna administracija


Semrush Rank: 14,003,182 Facebook ♡: 5,639 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

publicitet.mk

publicitet.mk publicitet.mk publicitet.mk                      
почетна
поинаков поглед на нештата


Semrush Rank: 6,378,118 Facebook ♡: 7,609 Website Worth: $ 500
 Is it similar?   Yes      No

ustavensud.mk

ustavensud.mk ustavensud.mk ustavensud.mk                      
ustavensudmk – уставен суд на република северна македонија


Facebook ♡: 37 Website Worth: $ 5,100
 Is it similar?   Yes      No

veles.gov.mk

veles.gov.mk veles.gov.mk veles.gov.mk                      
почетна
ðžñ„ð¸ñ†ð¸ñ˜ð°ð»ð½ð° ð²ðµð±-ð»ð¾ðºð°ñ†ð¸ñ˜ð° ð½ð° ðžð¿ñˆñ‚ð¸ð½ð° ð’ðµð»ðµñ


Website Worth: $ 5,100
 Is it similar?   Yes      No

skopje.gov.mk

skopje.gov.mk skopje.gov.mk skopje.gov.mk                      
град скопје - официјален портал
ğžñ„ğ¸ñ†ğ¸ñ˜ğ°ğ»ğµğ½ ğ¿ğ¾ñ€ñ‚ğ°ğ» ğ½ğ° ğ“ñ€ğ°ğ´ ğ¡ğºğ¾ğ¿ñ˜ğµ


Facebook ♡: 119 Website Worth: $ 15,800
 Is it similar?   Yes      No

economy.gov.mk

economy.gov.mk economy.gov.mk economy.gov.mk                      
министерство за економија
министерство за економија на република македонија


Facebook ♡: 15 Website Worth: $ 657,000
 Is it similar?   Yes      No

vlada.mk

vlada.mk vlada.mk vlada.mk                      
влада на република северна македонија
влада на република македонија


Facebook ♡: 607 Website Worth: $ 31,300
 Is it similar?   Yes      No

komspi.mk

komspi.mk komspi.mk komspi.mk                      
агенција за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер
агенција за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер


Facebook ♡: 2 Website Worth: $ 11,000
 Is it similar?   Yes      No

mtc.gov.mk

mtc.gov.mk mtc.gov.mk mtc.gov.mk                      
министерство за транспорт и врски
министерство за транспорт и врски


Facebook ♡: 48 Website Worth: $ 274,900
 Is it similar?   Yes      No

healthrights.mk

healthrights.mk healthrights.mk healthrights.mk                      
healthrights.mk - човекови права во здравствената заштита
човекови права во здравствена заштита


Facebook ♡: 5 Website Worth: $ 34,600
 Is it similar?   Yes      No

roads.org.mk

roads.org.mk roads.org.mk roads.org.mk                      
фонд за магистрални и регионалени патишта на република македонија
фонд за магистрални и регионалени патишта на република македонија


Website Worth: $ 2,100
 Is it similar?   Yes      No

bitola.gov.mk

bitola.gov.mk bitola.gov.mk bitola.gov.mk                      
последни вести - општина битола
   


Semrush Rank: 2,802,078 Facebook ♡: 100 Website Worth: $ 1,200
 Is it similar?   Yes      No

kicevo.gov.mk

kicevo.gov.mk kicevo.gov.mk kicevo.gov.mk                      
општина кичево
општина кичево


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

kavadarci.gov.mk

kavadarci.gov.mk kavadarci.gov.mk kavadarci.gov.mk                      
општина кавадарци
joomla! - the dynamic portal engine and content management system


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ener.gov.mk

ener.gov.mk ener.gov.mk ener.gov.mk                      Semrush Rank: 6,441,788 Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

eu.edu.mk

eu.edu.mk eu.edu.mk eu.edu.mk                      
европски универзитет - европскиот универзитет е прв приватен акредитиран универзитет во регионов кој нуди современо образование и кој постојано ги развива и надградува процесот на здобивање на знаење во согласност со современите светски образовни трендови.
европски универзитет - европскиот универзитет е прв приватен акредитиран универзитет во регионов кој нуди современо образование и кој постојано ги развива и надградува процесот на здобивање на знаење во согласност со современите светски образовни трендови.


Semrush Rank: 6,552,685 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

galicica.org.mk

galicica.org.mk galicica.org.mk galicica.org.mk                      
почетна | галичица
почетна | почетна


Semrush Rank: 3,799,506 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

zaednozazivotnite.mk

zaednozazivotnite.mk zaednozazivotnite.mk zaednozazivotnite.mk                      
заедно за животните, заедно за граѓаните
заедно за животните, заедно за граѓаните. проект на здружението за заштита на животни анима мунди во партнерство со здруженијата гласот на животните, мали херои, анималиа а овозможен и подржан од усаид и фондацијата отворено опшество-македонија


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

digu.gov.mk

digu.gov.mk digu.gov.mk digu.gov.mk                      
почетна - државен инспекторат за градежништво и урбанизам
државниот инспекторат за градежништво и урбанизам како орган на државната управа надлежен за вршење на инспекциски надзор над спроведување на прописите...


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

mes.org.mk

mes.org.mk mes.org.mk mes.org.mk                      
macedonian ecological society – македонско еколошко друштво
macedonian ecological society - македонско еколошко друштво


Semrush Rank: 15,224,743 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

opstinagpetrov.gov.mk

opstinagpetrov.gov.mk opstinagpetrov.gov.mk opstinagpetrov.gov.mk                      
општина ѓорче петров – општина ѓорче петров – за доброто на сите
општина ѓорче петров - општина ѓорче петров - за доброто на сите


Semrush Rank: 13,832,364 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

kumanovo.gov.mk

kumanovo.gov.mk kumanovo.gov.mk kumanovo.gov.mk                      
општина куманово – официјална веб-страна на општина куманово
општина куманово - официјална веб-страна на општина куманово


Semrush Rank: 5,909,357 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

jpacademy.gov.mk

jpacademy.gov.mk jpacademy.gov.mk jpacademy.gov.mk                      Semrush Rank: 4,354,091 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohridsos.org

ohridsos.org ohridsos.org ohridsos.org                      Semrush Rank: 57,312,326 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohridlife.mk

ohridlife.mk ohridlife.mk ohridlife.mk                      
почетна | ohridlife.mk
ohridlife.mk е градски информатор во кој ќе ги најдете сите новости, вести и занимливости за животот во охрид.


Semrush Rank: 17,223,946 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

metropol-ohrid.com.mk

metropol-ohrid.com.mk metropol-ohrid.com.mk metropol-ohrid.com.mk                      
metropol lake resort – ohrid
metropol lake resort - ohrid


Semrush Rank: 2,773,561 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

svetinikole.gov.mk

svetinikole.gov.mk svetinikole.gov.mk svetinikole.gov.mk                      
јавен повик за изразување на интерес за обезбедување на услугата образовна асистенција за учебната 2021/2022 година
официјална веб страница на општина свети николе


Semrush Rank: 7,470,433 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohridvest.com

ohridvest.com ohridvest.com ohridvest.com                      
почетна - ohrid vest
ohrid vest | vredit da se procitat


Semrush Rank: 55,462,700 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

eccfp.edu.mk

eccfp.edu.mk eccfp.edu.mk eccfp.edu.mk                      
економски факултет-прилеп


Semrush Rank: 12,242,616 Facebook ♡: 4 Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No

app.gov.mk

app.gov.mk app.gov.mk app.gov.mk                      
агенција за планирање на простор -
агенција за планирање на простор -


Semrush Rank: 46,678,674 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

bregalnica-ncp.mk

bregalnica-ncp.mk bregalnica-ncp.mk bregalnica-ncp.mk                      
програма за зачувување на природата - ncp bregalnica
програмата за зачувување на природата има за цел да и помогне на република северна македонија во зачувување на големата биолошка разновидност и природните екосистеми преку промоција на нивното одржливо користење и управување.


Semrush Rank: 18,256,041 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

dit.gov.mk

dit.gov.mk dit.gov.mk dit.gov.mk                      
државен инспекторат за труд
државен инспекторат за труд


Semrush Rank: 9,127,453 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

nvosorabotka.gov.mk

nvosorabotka.gov.mk nvosorabotka.gov.mk nvosorabotka.gov.mk                      
одделението за соработка со невладините организации
одделението за соработка со невладините организации


Semrush Rank: 37,825,206 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

epi.org.mk

epi.org.mk epi.org.mk epi.org.mk                      
дома - epi


Semrush Rank: 5,369,409 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

kiselavoda.gov.mk

kiselavoda.gov.mk kiselavoda.gov.mk kiselavoda.gov.mk                      
насловна
opstina kisela voda, општина кисела вода


Semrush Rank: 39,122,866 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ilinden.gov.mk

ilinden.gov.mk ilinden.gov.mk ilinden.gov.mk                      
општина илинден
илинден — општина во источниот дел на скопската котлина, во северниот дел на македонија. главна приградска населба е илинден (поранешно белимбегово).


Semrush Rank: 8,951,389 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

agrotim.mk

agrotim.mk agrotim.mk agrotim.mk                      
дома - agrotim.mk
agrotim.mk е специјализирана платформа за информации од агрокомплексот и агроберза.


Semrush Rank: 9,472,271 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

mld.mk

mld.mk mld.mk mld.mk                      
македонско лекарско друштво – macedonian medical *ssociation
македонско лекарско друштво - macedonian medical *ssociation


Semrush Rank: 15,044,384 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

dejure.mk

dejure.mk dejure.mk dejure.mk                      
дејуре, платформа за консолидирање на закони.
ð”ðµñ˜ñƒñ€ðµ, ð¿ð»ð°ñ‚ñ„ð¾ñ€ð¼ð° ð·ð° ðºð¾ð½ñð¾ð»ð¸ð´ð¸ñ€ð°ñšðµ ð½ð° ð·ð°ðºð¾ð½ð¸.


Semrush Rank: 7,202,692 Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

erc.org.mk

erc.org.mk erc.org.mk erc.org.mk                      
регулаторна комисија за енергетика на република северна македонија
регулаторна комисија за енергетика на република северна македонија


Semrush Rank: 3,255,394 Website Worth: $ 1,100
 Is it similar?   Yes      No

beg-snabduvanje.com.mk

beg-snabduvanje.com.mk beg-snabduvanje.com.mk beg-snabduvanje.com.mk                      
снабдување со топлина бе | официјален сајт на снабдување со топлина балкан енерџи дооел
снабдување со топлина бе | официјален сајт на снабдување со топлина балкан енерџи дооел


Semrush Rank: 6,156,659 Website Worth: $ 3,500
 Is it similar?   Yes      No

sdk.mk

sdk.mk sdk.mk sdk.mk                      
почетна - сакам да кажам - сакам да кажам
сакам да кажам | сакам да кажам


Facebook ♡: 686 Website Worth: $ 8,600
 Is it similar?   Yes      No

crpm.org.mk

crpm.org.mk crpm.org.mk crpm.org.mk                      
crpm | center for research and policy making
crpm | center for research and policy making


Facebook ♡: 29 Website Worth: $ 10,800
 Is it similar?   Yes      No

e-nabavki.gov.mk

e-nabavki.gov.mk e-nabavki.gov.mk e-nabavki.gov.mk                      Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 13,900
 Is it similar?   Yes      No

customs.gov.mk

customs.gov.mk customs.gov.mk customs.gov.mk                      
почетна
царинска управа на република македонија


Facebook ♡: 4 Website Worth: $ 8,000
 Is it similar?   Yes      No

mchamber.mk

mchamber.mk mchamber.mk mchamber.mk                      
стопанска комора на северна македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
коморското организирање во македонија коморите, како репрезент и застапник на интересите на стопанството, се карактеристика на сите опшествено-економски и политички системи. како и многу други институции и асоцијации, разликите и нијансите на коморското организирање се резултат на продукционите односи на определено општествено уредување. но, секогаш биле и се значаен економски фактор и според многу аналитичари, според редоследот на вредноста се вбројуваат веднаш по најрепрезентативните политички институции-парламентот и владата. затоа, уште речиси пред еден век еден од премиерите на велика британија ја искажа мислата: подобро е комората да ја имаме како партнер на владата во конципирање на законите отколку како опонент во сферата на нивната имплементација


Website Worth: $ 10,100
 Is it similar?   Yes      No

vodovod-skopje.com.mk

vodovod-skopje.com.mk vodovod-skopje.com.mk vodovod-skopje.com.mk                      
водовод
portal


Website Worth: $ 2,100
 Is it similar?   Yes      No

gevgelija.gov.mk

gevgelija.gov.mk gevgelija.gov.mk gevgelija.gov.mk                      
општина гевгелија - актуелни случувања
општина гевгелија / municipality of gevgelija


Website Worth: $ 600
 Is it similar?   Yes      No

inpress.mk

inpress.mk inpress.mk inpress.mk                      
inpress - брзо, точно, проверено
ohrid, vesti, novosti, news, ohrid news


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

slvesnik.com.mk

slvesnik.com.mk slvesnik.com.mk slvesnik.com.mk                      
јп службен весник на рсм - почетна
јп службен весник на република северна македонија


Facebook ♡: 384 Website Worth: $ 540,500
 Is it similar?   Yes      No

iph.mk

iph.mk iph.mk iph.mk                      
институт за јавно здравје
институт за јавно здравје


Facebook ♡: 18 Website Worth: $ 200
 Is it similar?   Yes      No

ohridskoleto.com.mk

ohridskoleto.com.mk ohridskoleto.com.mk ohridskoleto.com.mk                      
homepage - ohridsko leto


Facebook ♡: 121 Website Worth: $ 10,100
 Is it similar?   Yes      No

zels.org.mk

zels.org.mk zels.org.mk zels.org.mk                      
заедница на единиците на локална самоуправа на република македонија
заедница на единиците на локална самоуправа на република македонија


Facebook ♡: 42 Website Worth: $ 117,700
 Is it similar?   Yes      No

mzsv.gov.mk

mzsv.gov.mk mzsv.gov.mk mzsv.gov.mk                      
министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство
министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство


Facebook ♡: 74 Website Worth: $ 243,400
 Is it similar?   Yes      No

kocani.gov.mk

kocani.gov.mk kocani.gov.mk kocani.gov.mk                      
општина кочани - municipality of kočani
официјален веб сајт на општина кочани, official web site of the municipality of kočani, republic of macedonia


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

dzlp.mk

dzlp.mk dzlp.mk dzlp.mk                      
вести од дзлп | агенција за заштита на личните податоци
вести од дзлп | дирекција за заштита на личните податоци


Facebook ♡: 10 Website Worth: $ 124,000
 Is it similar?   Yes      No

ipardpa.gov.mk

ipardpa.gov.mk ipardpa.gov.mk ipardpa.gov.mk                      
агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој
агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој


Facebook ♡: 0 Website Worth: $ 800
 Is it similar?   Yes      No

mtsp.gov.mk

mtsp.gov.mk mtsp.gov.mk mtsp.gov.mk                      
почетна
мтсп


Facebook ♡: 51 Website Worth: $ 804,800
 Is it similar?   Yes      No

ujp.gov.mk

ujp.gov.mk ujp.gov.mk ujp.gov.mk                      
управа за јавни приходи на република северна македонија
како даночен орган кој функционира единствено на територијата на република северна македонија, ујп оперативно ја спроведува даночната политика и врши наплата на даноци и други јавни давачки.


Facebook ♡: 10 Website Worth: $ 18,800
 Is it similar?   Yes      No

sobranie.mk

sobranie.mk sobranie.mk sobranie.mk                      
собрание на република северна македонија
собрание на република северна македонија


Facebook ♡: 143 Website Worth: $ 28,000
 Is it similar?   Yes      No

ohrid.com.mk

ohrid.com.mk ohrid.com.mk                      Facebook ♡: 141 Website Worth: $ 8,400
 Is it similar?   Yes      No

kultura.gov.mk

kultura.gov.mk kultura.gov.mk                      
министерство за култура | министерство за култура
joomla! - the dynamic portal engine and content management system


Facebook ♡: 6 Website Worth: $ 1,027,400
 Is it similar?   Yes      No

tourismmacedonia.gov.mk

tourismmacedonia.gov.mk tourismmacedonia.gov.mk                      
tourism macedonia
agency for promotion and support of tourism


Website Worth: $ 0
 Is it similar?   Yes      No

ohridlive.com

ohridlive.com ohridlive.com                      
www.OhridLive.com - Локален Дигитален Весник
www.ohridlive.com - dneven lokalen portal - digitalen vesnik. Иднина на информатичката технологија.


Website Worth: $ 100
 Is it similar?   Yes      No


Suggest Site to this list (ohrid.gov.mk)
    Please only suggest if the website is similar. We do check suggested websites carefully and only approve if it's completely similar.
We'll never share your email with anyone else. You'll get a confirmation email.
What is sitelike.org?

sitelike.org is a free tool to search and find Similar Websites, alternatives or related to the given site.
It helps you to find similar sites based on keyword overlap and shared audience.
"Similar sites like" first finds the best and top keywords for all websites and rank them.

Some random sites